Megmentik az objektumot

Friss hír, hogy a kormány kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a becsődölt Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körét 2019.06.20. napi rendeletével.
Nincs focicsapat, ami volt is elszúrták, de vannak álmokra elpazarolt 100 milliók a volt dilettáns vezetés által, akik a csődeljárás “kellemes” hatásait (pl. lefoglalás) egyáltalán nem élvezik az “átgondolt” döntéseik miatt. De mi is ez a marhaság már megint?

Ugye emlékeztek, hogy a Kormány a városi 2,7 milliárdos adósságot is egy mozdulattal átvállalta?
Ott azzal indokolták, hogy az eladósodott települések nem felelőtlenségük miatt kerültek ebbe a helyzetbe, “épp ellenkezőleg: felelős magatartásuk következményeként duzzadt hatalmasra az adósságállomány.”
Most pedig azzal indokolják, hogy a SzTk “nemzetgazdasági stratégiai szempontból kiemelt jelentőségű tevékenységet folytat”. Ez kell a nemzetnek. Nem a városi szakorvosi rendelőintézet ‘hiányát’ kell orvosolni, hogy az alapvizsgálatokra váró betegek bejuthassanak az intézetbe. Még csak nem is új hidat kell építeni, vagy vasúti felüljárót, hogy a közlekedés javuljon térségünkben. Az nem kiemelt és nem is nemzeti ügy. A foci az igen.
Tapsoljuk meg őket!

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!