Célegyenesbe érhet a mammográfiai vizsgálat

 Köztudott, hogy Szigetszentmiklósról a kistarcsai kórházba kell utazni egy rutinvizsgálat elvégzéséhez, ami  teljességgel elfogadhatatlan. A polgármester mai bejelentése a testületi ülésen megerősítette, hogy zajlanak a tárgyalások az önkormányzati szerepvállalásról, hogy helyben végezhesse a Szakorvosi Rendelőintézet az emlődiagnosztikát.

Ahogy korábban is írtam, helyben készülnének el a leletek és Kistarcsán elemeznék ki őket. Ennek a technikai feltételeit kell biztosítani, hiszen a személyzet és az orvosi berendezés már rendelkezésre áll.

Ezen a testületi ülésen döntöttünk az önkormányzati  piac fejlesztéséről. Új asztalok, födém kerül kiépítésre valamint elindul a második ütemben a közvilágítás fejlesztése is.

Kiemeltem még a lakihegyi csőtérések javítását is, mely már egy éve örök problémát okoz. Itt már a terveztetésre az ősz folyamán sor kerül. A Fővárosi Vízügytől azonban nem várok csodát, így követni fogom a kivitelezését is ennek az áldatlan problémának.
Az viszont jó hír, hogy döntés született a Határ úti csőtérés megoldásáról is. Egy elkerülő vezeték kerül megépítésre, mely tehermentesíteni fogja a régi vezetéket.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!