Ragádot össze lehetne kötni Tököllel

Egyre többen használják a Városi Sportcsarnokot a Tököli Bevásárlóközponttal összekötő földutat. Az út rossz minőségű, poros, sáros, mezőgazdasági földterületek helyezkednek el a két oldalán. Az utóbbi évek forgalomnövekedése és a meglévő rossz  közlekedési útvonalak miatt mégis sokan igénybe veszik a Tököli utat, hogy dél felé elhagyhassák a várost. A problémát felismerve ezen kívánok a jövőben segíteni.

A Gyári út már nem elégséges kivezető út a városból, a Gerincút pedig a várost elkerülve halad, így életszerű, hogy új lehetőséget keresnek az itt élők. A Gyári út szigethalmi kereszteződése elég kaotikus és a vasúti felüljáró kialakítása fényévekre van tőlünk ezzel a politikus garnitúrával. A Ragádot Tököllel összekötő útvonal jelentheti a megoldást. De ehhez aszfaltos és megfelelő szélességű út kialakítására van szükség.

Egy ilyen útvonal kialakítása 100 milliós nagyságrendű, de úgy gondolom a 8 milliárdos költségvetésből ez kigazdálkodható lenne akár önerőből is. Pályázati forrást is kereshetünk rá, mint például a nemrég elnyert Massányi útra.
Hamarosan kiderül van-e rá politikai akarat és, amennyiben a lakók is támogatják, elkezdhetjük az aláírásgyűjtéseket, hogy költségvetési forrása legyen a Tököli út felújításának.

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!