Szánalmas ballib. ellenzék

Hiábavaló igyekezettel próbálják megszavaztatni saját javaslataikat az ellenzéki pártképviselők, ha az ülésen való hiányzásaik miatt nem alakul ki szavazattöbbség. Ma is (2019.03.28.) ez történt.

A sáméhegyi beruházás ügyében tett javaslatot Jaksa-Ladányi Emma és Jószai Attila képviselő.
Egyikük egy iskolát/óvodát, másikuk még 100 millió forint felajánlást várna el a befektetőtől a közútfejlesztéseken felül.
Támogattam elképzeléseiket, sőt egy fideszes képviselő is átszavazott (a polgármester pedig kikapcsolta a szavazógépét), de nem volt meg a többség, mivel hiányzott Nagy János képviselő munkahelyi elfoglaltságra hivatkozva, mely igazolt hiányzásnak számít.
Így szavazategyenlőség alakult ki de a többséghez nem volt elegendő. Mindkét javaslat elúszott, de nem látom, hogy ez bosszantana bárkit is. Az is lehet észre sem vették a szavazategyenlőséget a “minőségi” munka jegyében.

A képviselők tiszteletdíjának emelését kilátásba helyező határozatot valamennyi fideszes és még egy MSZP-s és LMP-s képviselő is megszavazta. Erről csak annyit, hogy a választások csak ősszel lesznek és meg kéne várni vele az alakuló ülést. Egyre éhesebbek?!

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!